Saturday, December 21, 2013

NEW BESTIES

Assalamualaikum dan hai hai hai hai semua...... setelah sekian lama xupdate blog, akhirnya hari ini aku muncul kembali. Sebenarnya aku x buka blog lama sebab aku lupa password dan ID blog. bagussssss x????????? Bagus kan... huhuhuhu

Hari ini aku nak bercerita tentang new besties aku tapi bukan bercerita melalui tulisan lah sebab hari ini aku x berapa rajin nak menaip, jadi macam biasa.... aku akan bercerita melalui gambar. Korang pun tau kan, setiap gambar mesti ada cerita tersendiri jadi korang tafsirlah sendiri.....























Dorang semua ni aku kenal setelah aku pindah dari kolej ke rumah sewa. Jadi, kitorang ni tinggal satu rumah lah. Lama jugalah kami ambil masa untuk mengenali antara satu sama lain, rasanya lebih kurang 3 bulan. Setelah tiga bulah itu lah kami kenal dan mula menjadi rapat. Yang pasti, aku sayang semua!!!!!!

Bye-Bye!!!!!!

No comments: